چت رومclose
ستر و هچر در جوجه کشی چیست؟
::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::

نام کاربري : پسورد : يا عضويت | رمز عبور را فراموش کردم


تعداد بازدید : 801
نویسنده پیام
admin
آفلاین



ارسال‌ها: 104
عضویت: 19 /9 /1394
تشکر کرده: 2
تشکر شده: 103
ستر و هچر در جوجه کشی چیست؟
همانطور که میدانیدطول دوره جوجه کشی برای تمامی پرندگان یکسان نیست، برای مثال طول دوره جوجه کشی برای تخم نطفه دار مرغ مدت زمان 21 روز و برای تخم شترمرغ 42 روز می باشدبه جدول جوجه کشی مراجعه نمایید حال از این 21 روز (برای جوجه کشی تخم مرغ) 18 روز اولیه را ستر و 3 روز آخر را هچر مینامنددر دوران ستری، نطفه داخل تخم به اندازه کافی رشد کرده و برای خروج از پوسته (هچری) آماده میشود، در مدت زمان هچری (3 روز آخر) گردش دستگاه جوجه کشی باید متوقف شود، این عمل بدلیل خروج راحت تر جوجه از داخل تخم صورت میپذیرد، رطوبت و دمای دستگاه طبق جدول زمانبندی جوجه کشی (متغیر نسبت به هر تخم) افزایش می یابد برخی از ماشین های جوجه کشی عمل ستر و هچر را بصورت اتوماتیک انجام میدهند، و در بعضی از نمونه دستگاه های جوجه کشی سنتی (آنالوگ) اپراتور جوجه کشی شخصاً وظیفه تغییر وضعیت ماشین جوجه کشی از حالت ستر به هچر را بر عهده دارد در مرحله ستر تخم های نطفه دار را بر روی شانه های مخصوص تخم ها (برای هر تخم متفاوت است) قرار میدهند، به هنگام هچ شدن تخم ها (مرحله هچری) باید تخم ها را در داخل سبد های مخصوص که سبد هچر نامیده میشوند قرار داد تا مانع از بروز تلفات ناشی از افتادن جوجه ها به کف دستگاه جوجه کشی شود
پنجشنبه 06 اسفند 1394 - 09:40
ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش
1 کاربر از admin به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند : mohamad ,



تازه سازي پاسخ ها



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش :
صفحه اصلی | انجمن | ورود | عضویت | خوراک | نقشه | تماس با ما | کاکس ماشین

این قالب توسط سایت کاکس طراحی شده است و