close
چت روم
عمليات روز هجدهم
آخرین ارسال های انجمن

عمليات روز هجدهم

  •  3 روز پيش از خروج جوجه‌ها از تخم عمليات چرخش بايد قطع گردد، لذا روز هجدهم فيش چرخاننده را از محل خود خارج نموده و بخش چرخاننده را از دستگاه جدا نماييد. و تخم مرغها را بر روی توری پلاستيکی  بچينيد و دستگاه را روشن کنيد.

    چنانچه تا يک ساعت دمای دستگاه به 5/37 درجه سانتيگراد نرسيد، نسبت به تنظيم مجدد دما اقدام نماييد.

  • فقط در مواقع ضروری درب دستگاه را باز نماييد، زيرا باز نمودن بی‌دليل دستگاه باعث خشک شدن پوسته تخم مرغ و کاهش بازدهی دستگاه می‌گردد. توجه داشته باشيد باز شدن درب دستگاه حتی برای يک مرتبه در سه روز آخر باعث کم شدن بازدهی دستگاه می‌گردد. خروج جوجه‌ها تا بيست و سوم ادامه خواهد داشت.

توجه داشته باشيد که ممکن است موقع حمل و نقل دستگاه المنت از جای خود حرکت کرده باشد. توجه به اين نکته الزامی است که فاصله المنت تا سقف دستگاه بايد حدود 2 الی 3 سانتيمتر بوده و به تخم مرغ‌ها نزديک نباشد. 
 

 

زمانيکه جوجه ها بيرون می آيند

فرايند هچری نيازمند اعمال فشار زياد توسط جوجه می باشد . يک فرايند هچری کامل، 10 تا 20 ساعت به طول می انجامد . نگران زمان هچری نباشيد زيرا به نوع جوجه بستگی دارد زمانيکه جوجه با موفقيت تخم را ترک می کند ، تا زمانيکه پرهايش خشک شود در دستگاه باقی می ماند در اين حالت تهويه بايد افزايش يابد . زمانيکه بيشتر از 90 درصد جوجه ها خشک شده اند ، بايد آن ها را خارج کرد . اگر جوجه ها مدت زمان بيشتری در دستگاه باقی بمانند کمبود آب پيدا می کنند . جوجه ها را به مکان گرمی انتقال دهيد و به آن ها آب و غذا بدهيد .

 

تخم هايی که از زمان پيش بينی شده ، بيشتر از يک روز باز نشده باقی بمانند بايد دور انداخته شوند . کمک به جوجه ها برای خروج از تخم  معمولا موفقيت آميز نمی باشد . جوجه هايی که برای خروج از تخم ضعيف هستند زنده نمی مانند يا بعد از خروج رشد نمی کنند حتی اگر به آنها کمک کنيد . از تخم جوجه های ضعيف برای جوجه کشی استفاده نکنيد زيرا اين نقص خود را به نسل بعد هم منتقل می کنند .   




درباره : عمومی ,
برچسب ها : ستر , هچر ,
بازدید : 228
[ سه شنبه 17 آذر 1394 ] [ 7:44 ] [ نویسنده : ابوالحسن ] | نظرات ()
مطالب متفرقه
نظر بدهید
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی



.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • مزین کردن